Staand werken is gezonder voor je.

Steeds meer onderzoeken tonen aan dat te veel en te lang zitten een verhoogde kans geeft op chronische gezondheidsklachten. Minder zitten is beter voor je en houd je fitter.

Volgens diverse onderzoeken kan buitensporig zitgedrag op termijn leiden tot chronische ziekten, zoals hart- en vaatziekten en diabetes type 2. Als je in je stoel zit, beweeg je je spieren namelijk nauwelijks tot niet. Deze vorm van inactiviteit zorgt ervoor dat suikers en vetten minder goed worden opgenomen door je lichaam dan wanneer je beweegt.

Hierdoor neemt de kans op chronische gezondheidsklachten toe. Elk extra uur dat mensen op een dag zitten, verhoogt hun risico op diabetes type 2 met 22%*.

*(Onderzoekers van Maastricht University).

Meer afwisselen om gezonder te blijven tijdens je werk.

Wij vinden dat iedereen meer zou moeten staan, want vandaag de dag zitten we met z'n allen veel te veel! Veel staan en afwisselen is volgens ons dé manier om je zelf gezond te houden tijdens je werk.

Upstaa, een slimme standaard

Upstaa is een slimme standaard voor op je bestaande bureau waarmee je heel makkelijk staand kan werken. En dat werkt een stuk gezonder. Regelmatig van positie veranderen en niet te lang zitten als je werkt, is namelijk heel goed voor je. Upstaa kan je zonder lijm of schroeven eenvoudig in en uit elkaar halen. Keer op keer. Zo vaak als je maar wilt. De hoogte is simpel instelbaar, zodat Upstaa geschikt is voor mensen van alle lengtes. Zo maak je met Upstaa staand werken makkelijk en betaalbaar.

De voordelen van Upstaa op een rijtje

  • De Upstaa is mooi en makkelijk in elkaar te zetten
  • De Upstaa is duurzaam
  • De Upstaa is zo weer opgeruimd
  • De Upstaa past op ieder bureau (zelfs de kleinere)
  • De Upstaa is geweldig om ook een betere zittende houding te ontwikkelen
  • De Upstaa past bij elke lengte aangezien je de hoogte heel makkelijk kunt aanpassen

De Upstaa is in 6 kleuren en 3 houtsoorten te krijgen.